maanantai 11. maaliskuuta 2013

Say it, don't spray it

ILMOITUSASIAA! Mun kaverilla olis yks ylimääräinen kenttälippu Adam Lambertin keikalle 22.3. Hartwall Areenalle! Hinta olis 70 e, ja lippu menee ekalle tarjoajalle! Voit laittaa tarjouksen sähköpostiin (iinanblogi@gmail.com) tai ihan kommenttiboksiin :)

Noniiin, päivän asiaan siis. Tässä olis nyt testissä kaksi "kasvovesisuihketta", tai emmä tiiä mitä nää on... Käytän näitä joka tapauksessa joko ennen kosteusvoidetta, ikääkuin kasvovetenä tai sitten meikin kiinnittämiseen ja raikastamiseen.


Nourish Radiance Refreshing Toning Mist ja The Body Shop Vitamin E Face Mist.


Tilasin tän Nourish Radiance Refreshing Toning Mist-suihkeen Feel Uniquelta (suora linkki tuotteeseen) varmaan joku kuukausi sitten. Halusin nimittäin jonkun ton Body Shopin vastaavan kaveriksi - toinen kulkee laukussa ja toinen sitten kylppärissä! Tää suihke ei kamalasti tunnu kosteuttavan, mutta tuo kyllä helpotusta, jos meikin kanssa naamaa tuntuu kiristävän. En oo myöskään huomannut mitään sen kummempaa heleytymistä, iho on kyllä toisaalta voinut hyvin! Tätä tulee siis suihkittua aamulla meikin alle ja päälle, usein myös ennen kosteusvoidetta ikäänkuin "seerumina".Suihke on oikeastaan miksaus kaiken maailman rehuja, esim. ruusua ja käsittääkseni sianpuolukkaa (??). Tuote onkin 97% orgaaninen ja siltä tää tuoksuukin. Haistan tosiaankin tässä ruusua ja jotain marjaa... Hmm. Tätä voisin siis suositella esim. rasvaiselle iholle, joka vaatii kuitenkin usein meikin fiksausta päivän mittaan! Ite en oo huomannu tän aiheuttavan mitään kauheeta kiiltelyä. Hintaa tällä oli 8,95 puntaa, eli ei mikään hirmuinen sijoitus!


The Body Shop Vitamin E Face Mist on kulkenut mulla matkassa joku miljoona vuotta ja sitä on silti jäljellä puolet! Vaikka tykkäänkin tuotteesta, haluisin siitä kovasti eroon, jotta saisin ostettua Body Shopin vastaavan Vitamin C-suihkeen... Lääh! Haluan! Ehkä ostanki sen kesäks... Tai huomenna... Unohtakaa, että sanoin, että vanhan tuotteen pitäs loppua ennen uutta....

Tää Body Shopin tuote on ehdottomasti kosteuttavampaa ja jotenkin "täyteläisempää", kuin tuo Nourishin suihke. Tuoksu tässä on mielestäni miellyttävä, ehkä jopa hieman ruusuinen sekin. Tää kulkee mulla laukussa, eli suihkin tätä päivän mittaan kasvoille, kun siltä tuntuu. Tuote on myös oikeesti aika must esim. pitkillä lennoilla, missä mun naama ainakin tuntuu irtoavan siitä järkyttävästä ilmastoinnista johtuen! Mut joo, me likey. Tykkään tästä ehkä vähäsen enemmän, kuin tuosta Nourishin versiosta. Mutta passeleita molemmat!

Suosittelen kyllä kokeilemaan jotain suihketta kasvoille, itekään en osannut tällaista kaivata kun en ollut kokeillut :D Yks rahareikä lisää siis!

6 kommenttia:

 1. eikö meikki muka sottaannu? vai suihkitko siis ihan meikin päälle? luulisi että suht paksu meikkivoidekerrokseni menis ihan "paakkuun" tai sotkuun tuosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sottaannu! Laitan siis meikin päälle, kandee vaan suihkuttaa aika kaukaa, että sieltä tulee sellasta ihan ohutta sumua :) Väittäisin, että sopii paksunkin meikin päälle :)

   Poista
 2. oon tykänny lukee sun blogia jo varmaan puol vuotta, eli propsit sulle:)

  http://fantastiquelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. mulla on semmonen ongelma että mulla on aika helposti rasvoittuva iho joten päivän kuluessa naama alkaa rasvottuun. Nii mitä mun kannattais tehä, käyttää jotai tuollaisia suihkeita vai jotain muuta..? Ei nimittäin oo hirveen edustavaa kulkee tuol ulkona kiiltonaamana.. :D kiitos jos vaivaudut auttaan:) ja terkkuja ja haleja sinne iinarakas!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kauheesti et mulla kesti vastata! En oo käynyt blogissa hetkeen...

   Eli siis, voin sanoa, että tiedän tunteen :D Mun mielestä sun kannattaa ensinnäkin tarkistaa, voisko päivävoiteen vaihdos auttaa. Vaihda se mahdollisimman kevyeen versioon, sellaseen, joka jättää ihon mattapintaiseksi :) Seuraavaks voisit syyttää sun meikkivoidetta, koska ne on yleensä kauheen rasvottavia! Ootko kokeillut Bare Mineralsia tai muita mineraalimeikkipohjia? Ne on puuterimaisia eikä yleensä siksi rasvoita! Sit suosittelen myös kasvopaperia, johon se kasvojen rasva "painellaan" (kasvopaperia saa varmasti esim. Kicksistä). Hätäkikkana muuten sellanen, että painele sun kasvoja kämmenselällä!! Auttaa silleen pikasesti, mä lupaan!

   Tässä oli nyt nopeesti mitä keksin :) Terkkuja ja haleja myös sinne <333

   Poista

Kiitos kommentista ♥