torstai 28. helmikuuta 2013

MYYDÄÄN!

HUOM! MYYTY!

Ostin joku aika sitte tutulta vuoden 2007 MacBook 2.1 -läppärin. (näyttö/prosessori/RAM/kiintolevy/CD-asema = 13.3''/D2.0G/2x512/80/Combo)

Mulla ei oo ollu tälle vaan käyttöä, ni mietin josko joltakin muulta liikenis rakkautta tälle!

  P2076121 - Copy

Halkeama:

P2076123 - Copy

Toinen halkeama:

P2076136 - Copy

Kone on muuten kyllä hyvässä kunnossa!

P2076150

P2286260

Tässä vielä ne tärkeimmät tiedot, eli viat:

Akku ei toimi, eli johto (tulee mukana) on pakko pitää kiinni. Uusi akku maksaa Applelta n. 80 e, jostain Kiinasta tilattuna pari kymppiä.

- Mallissa on tyyppivika, jonka takia tästä löytyy pari kosmeettista virhettä: kaksi pientä palaa on irronnut kuoresta (kuvat 2 ja 3). Ei haittaa käyttöä.

- Tietty koneessa on normaaleita käytön jälkiä (naarmut).

Mukana tulee myös sellanen ruma läppärikotelo :) Jos kiinnostuit, laita ihmeessä tarjousta mulle sähköpostiin: iinanblogi@gmail.com!

Ja toki saa kysellä kaikki mahdolliset lisäkysymykset ja voihan tota tulla vaikka katsomaankin :D

16 kommenttia:

 1. hmmm, lähtiskö toi ihan 100 eurolla :)? olisin nimittäin aika kiinnostunut, ja rahat vähän tiukassa ja koneen tarve ois kova :D

  VastaaPoista
 2. tai no vielä semmonen kysymys että lagaako paljon? kun nykysen koneen kanssa menee jokapäivä hermo ku ei toimi mikään :D

  terv. edellinen anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lagaa, noi Macit on siitä hyviä :D Tottakai toi vaatii vaan vähän totuttelua! Mut tosiaan en viitti vielä ainakaan ihan sataseen tota hintaa tiputtaa, mut mieti vielä jos haluut kuitenkin ostaa ton sillä 150 eurolla :)

   Poista
  2. Kyl mua toi nyt himottais paljon, mut täytyy nyt viel miettiä. Jos sitten päädyn ton ostamaan, niin onko palautus sitten mahollinen jollain tapaa? Ja pystytkö ilmottelemaan tänne blogiin jos jostain syystä tiputat sen hinnan alemmaksi :)? Ja sitten vielä että miten toi toimitus tapahtuis, ihan postilla vai pitääkö tulla hakemaan :D ?

   Poista
  3. Asun Helsingissä ni täältä voi hakea/voin tuoda jonnekkin, jos asut muualla ni pitäs sit varmaan miettiä sitä postitusta :D! Ja tosiaan mieti tarkkaan ennenku ostat koska en kyl haluu sitä takasin :DD Totta kai jos siinä nyt olis joku huomattava vika josta en olis maininnu ni eri juttu! Mut tosiaan veikkaan et joku 130e on minimi mil ton myyn... :)

   Poista
 3. Pakko lisätä että eihän tuo "lagaaminen" aina johdu koneesta vaan myös nettiyhteyksistä,joten kannattaa nekin varmistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siis meinasinki, että kone ei lagaa vaikka jos avaa kansion jne.! Eli tosiaankin kannattaa varmistua, että yhteydet pelaa :)

   Poista
 4. Moi Iina. Mä ostan ton sulta sillä 150, pistä mulle sähköpostii vaik tänään vielä! T. Jenny

  Jenny.ilvonen@hotmail.com tai sit vaik facebookissa :D

  VastaaPoista
 5. Ellei oo jo löytänyt sitte kotia :)

  VastaaPoista
 6. Heeih! Onko kone vielä myynnissä? Mie voisin sen ostaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt kaks ihmistä tarjonnu sen 150 e eli se olis luonnollisesti menossa nyt sille ekalle tarjoajalle...! :/ Totta kai ilmotan jos joku meneeki vikaan ja kone olis vielä vapaa, laitan myös tänne heti kun tuo on oikeasti myyty! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥