perjantai 9. marraskuuta 2012

Vastaus kinkkiseen kysymykseen

Anonyymi: "Mikä on sun mielestä ollu paras shamppoo ja hoitoaine? :) Siis semmosista perus marketin purkeista."

Sain vähän aikaa sitten tällasen yksinkertaiselta kuulostavan kysymyksen, johon on kyllä tarkemmin ajateltuna oikeesti tosi vaikeeta antaa hyvää vastausta! Otan kauheet paineet heti jos joku tulee varta vasten kysymään jotain suositusta :D En siis varmaan ees pystyis olee mikään kosmetiikkamyyjä, liikaa tuotteita ja liian vähän aikaa...

Mikään ei sovi kaikille, mutta haluaisin nyt suositella parasta löytämääni markettiparivaljakkoa!


L'oréal Elvital Nutri-Gloss Light Shine Shampoo ja sen hoitsikkakaveri! Näiden hinta on jotain 3 euron luokkaa.

Selitän nopeesti mitä ite etsin shampoolta: 1. Puhtaat hiukset. En kestä melkeen rasvottavia, raskaita shampoita. 2. Sileät hiukset. Mul on sen verran blondatut hiukset, että nää pörhöttyy helposti. Shampoon ja hoitoaineen on siis hyvä olla silottavia! 3. Kiiltävät, terveen näköiset hiukset. Just because!


Sanotaan näin, että tää täyttää mun kriteerit täysin! Tottakai tulokset vois olla aina upeampia ja huomattavampia, mutta nää todellakin hoitaa hommansa. Tuoksu on myös hyvä, sellanen raikas ja hento, se on tärkeetä. Shampoo myös vaahtoaa tosi hyvin, siitäkin iso plussa!

Hoitoaine on tosi peruskamaa, mutta jättää siis hiukset sileiksi ja "helposti kammattaviksi", hyi mikä fraasi mut en keksiny parempaa. Tää hoitis ei myöskään latista hiuksia, mikä on TÄRKEÄÄ! Tiedättekö, kuinka raivostuttavaa tyyliin pestä hiukset ja havahtua niiden rasvaisuuteen 2 tunnin kuluttua? Vai oonko ainoo jolle tätä on käynyt?

Tiedän, että kysymys koski nimenomaan markettituotteita eli edullisia tuotteita, mutta pakko pistää vielä tämä tehohoito tähän, ei tää nyt niin kaukana markettituotteesta ole:


Varmasti kaikille tuttu Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor! Luultavasti paras tehohoito ever. Jättää hiukset vahvoiksi, kiiltäviksi, sileiksi, tuoksuviksi... Eikä latista, hahaa! Tällä on normaalisti hintaa n. 13 euroa, mutta nyt tätä pitäs Anttilasta saada kympillä, ei paha siis ollenkaan.


Sanotaan näin, että hiukset ja lompakko kiittää :)

6 kommenttia:

 1. täysin samaa mieltä noista elvitaleista!!!! :) ne ihme ja kumma oikeesti toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ite oon kans jopa ihmetelly niiden tehoa :D

   Poista
 2. toi aussie antaa kyl ihanasti kiiltoa tukkaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tulee ihanan terveen tuntuset hiukset! :)

   Poista
  2. Onko INCIt sit millaset noissa tuotteissa? :) Kuulostaa kyllä hyvältä! Itsellä tällä hetkellä hieman kalliimmat tuotteet käytössä, mutta ne alkaa loppumaan ja budjetti ei riitä enää superkalliisiin kampaamotuotteisiin, niin laadukkaat halvat tuotteet tulee tarpeeseen. :(

   Poista
  3. INCIt ei oo kyllä luonnollisimmasta päästä näissä, eli sieltä löytyy perus sulfaatit, alkoholit ja silikonit ekana :) Itelläni ei oo herkkä tai päänahka tms. joten se ei haittaa, enkä usko, että nää kuluttaa hiuksiakaan sen pahemmin ku muutkaan shampoot :) Voit kans vertailla INCI-listoja niiden kampaamotuotteiden kanssa, ettei tuu yllätyksiä. Se voi olla, että sieltä löytyy tosi samanlaiset ainesosat! Mutta nää kyllä toimii, ja vaikka ei sitten tykkäiskään niin ei maksa paljoa kokeilla! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥