perjantai 23. marraskuuta 2012

Color Fresh

Löysin tänään Sokokselta jotain, mitä oli taas "pakko" päästä kokeilemaan... Hups.

DSC03067

Wella Professionals Color Fresh-sävyte (13,50 e) tarttui mukaan sävyssä 10/39 Lightest Blonde Gold Cendre. Lähinnä menin ton sanan "kulta" perässä tossa, niin fiksua kuin se onkin, oon nimittäin jo pitkään värjäilly ja sävyttäny hiuksia niin, että saan yhä "luonnollisemmat" vaaleat hiukset! Näyttää vaan niin paljon paremmalta omaan silmään tällä hetkellä.

DSC03107

Aine oli tollasta ihme siirappia, oli kyllä helppo levittää, ettei siinä mitään. Tää tavallaan vaahtoutu hiuksiin ja levitty hyvin, ainetta jäi vielä seuraavallekin kerralle!

DSC03073

Ohjeet oli ihan ku hiusväreissä, mä kyllä levitin tän ilman hanskoja ku en tajunnu, että sellasetkin löyty paketista :D

kuvatus

Sitte annoin vaikuttaa varmaan just jonkun 20 minuuttia... Sitten niihin "tuloksiin":

ennenjalkeen

Yllä ennen ja alla jälkeen. Hurja ero, eikö :DDD No mutta joo, livenäkään eroa ei kyllä juurikaan huomaa, eli tää ei vaikuttanu mun väriin oikeastaan millään lailla! Sävy oli varmaan vaan liian lähellä tän hetkistä väriä... Kiiltoa ja jämäkkyyttä tuli hiukseen kyllä reilusti lisää, mutta sekin tuppaa olemaan väliaikaista.

Tämä sävyte ei siis ollu mulle mikään maailman ihmeellisin löytö! Eikun vaan siis uutta, parempaa etsimään. Ideoita?

8 kommenttia:

 1. ite joskus sävyttelin tollasella castin creme glossin 900 värillä.... ei tullu mitään selkeetä tyvikasvua ja hiuksista tuli aina luonnolliset "kullanvaaleat" ei tosiaan mitkään keltaset, mitä paketin kuvasta saattaa olettaa.En tiedä saako sitä enää mistään, mutta luulen et saattais toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, voisin tosiaankin kokeilla!! :)

   Poista
 2. Mistä kaikista eri kaupoista sais sellasia yksinkertasia ja hyvä laatusia huppareita ? :) Vähän niinkun hollisterin huppareiden tyylisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Mä en kyl tiedä, kannattaa varmaan kattoo esim. urheilukaupoista? Peak Performancella on kans taatusti hyvälaatusia huppareita, mut ne on kans aika kalliita...

   Poista
 3. Moikka. Tosi kiva blogi sulla - ihan säännöllisesti käyn seurailemassa. Mistä kaupasta ostit tuon sävytteen? Satuitko kattomaan oliko siinä punertavia sävyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Noissa sävytteissä oli mun mielestä jonkin verran punertavia värejä, muttei mitään hullua valikoimaa kylläkään :)

   Poista
 4. Näin sut eilen foorumissa! Onks sun uus työ kivaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei....:D Voin kuvitella et näytin tosi motivoitueelta työntekijältä... :DD Se työ on ihan jees, vähän rankkaa vaan, jengille ei ihan helposti mitään myydäkään! Nyt vielä harjotellaan mut sit ku alkaa oikeet hommat ni meillä on tosiaan ihan tavotteet siinä myynnissä, stressaavaa!! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥