keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Friends with Benefits

Ensinnäkin, kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen! <3

Päivän aiheena on kuitenkin pari uutta Benefit-merkkistä meikkiä. Oon aina ihastellut noita tuotteita, mutta yleensä esim. tyyris hinta on tullut sitten väliin... Nyt kuitenkin jokaisen Feel Uniquen Benefit-tilauksen mukaan tuli pieni näytekoko eräästä highlighteristä, niin päätin sitten tilata jotain kivaa!


Eli tilaukseen lähti Benefit High Brow Brow Lifting Pencil, joka on siis tarkotettu kulmien "muotoiluun" ja korostamiseen, tähän tyyliin:


Hauskaa, että tuli ohje mukana, vaikka ton käyttötarkotus onkin aika ilmiselvä :D Sävy on muuten just eikä melkeen täydellinen korostukseenm tollanen viileä baby pink. Kulmat todellakin näytti paljon terävämmiltä ja kynä kyllä virkisti koko naamaa! Ainoana miinuspuolena on se, että tää kestää mulla naamassa vaan ehkä n. 2 tuntia, eli kyllä joutuu siis päivän mittaan lisäilemään..!


Tuotteen ohessa sai tosiaan myös ihan hyvänkokoisen näytekoon Benefit Sun Beam Golden Bronze Complexion Highlighter-korostusväristä.


Siinäkin tuli hienot ohjeet mukana, jee! Tosiaan, itse tuotteeseen: tää vastaa aika lailla niitä Lumenen korostusvoiteita. Tää on ehkä jopa hileisempi ja jotenkin sulautuu ihoon mun mielestä nätimmin. Ilmiselvää on kai myös se, että tää kävis kaikista parhaiten ruskettuneille kasvoille, joita ei ainakaan täältä meiltä löydy :D Sanokaa pliis, että voin mennä solariumiin...

En kuitenkaan maksais täysikokoisesta versiosta sitä 18,50 punnan hintaa! Sillä rahalla saa jo varmasti toimivammankin korostusvärin.


Joka tapauksessa, Benefit säilyy mulle edelleenkin tosi mielenkiintoisena, mutta hieman liian kalliina merkkinä. Pakko muuten kehua vielä noita tuotteiden pakkauksia ja koko brändin ulkoasua, ihan sika ihania!

Onko teillä kokemuksia Benefitin tuotteista? Kuulisin mielelläni!

P.S. INDIEDAYS INSPIRATION ON NYT JULKAISTU! Ellet vielä oo käyny kurkkaamassa, niin suosittelen lämpimästi :)

2 kommenttia:

  1. Kuinka sait blogin otsikon keskelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaatko tota banneria? Se on siis erillinen kuva (jossa teksti keskellä), kun siihen otsikon tilallehan saa kans kuvan :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥