maanantai 17. syyskuuta 2012

TBS Hemp Hand Protector (oikeesti Magic Mike-arvostelu)

Kaikki on ihan varmasti kuullu Body Shopin legendaarisesta hamppukäsivoiteesta? No, mä löysin sen tänään 6 eurolla ja oli ihan pakko ostaa!


The Body Shop Hemp Hand Protector on tarkotettu tosiaan todella kuivalle iholle, ja sen kyllä huomaa! Rasva on koostumukseltaan paksua ja tahnamaista, vaikka se sulautuukin iholle tosi kivasti. Tästä jää sellanen rasvanen tunne n. 10 minuutiksi käsiin, eli tää ei imeydy kovinkaan nopeasti. Se ei mua haittaa, mutta tiedän useita joita tämä ominaisuus ärsyttää! Toi tuotteen nimen sana "protector" viittaakin mun mielestä siihen, että tuotetta jää käsiin. Varmasti esim. pakkasella ihan mahtava ominaisuus.

Voiteen haju on... outo. Vähän tollanen kasvi. Ei paha mutta ei hyväkään. Ja juu ei haise mitenkään epäilyttävältä :D


Eli siis, voide pehmittää varmasti karheimmatkin kädet ja tuo varmasti helpotusta niille kaikista kuivimmillekin käsille. Toivotaan, että tää auttaa myös korjaamaan huonokuntoset kynsinauhat pitkäaikaisessa käytössä..! Aion kyllä laittaa tätä yöksi ihan hullun kerroksen!

Kuten otsikko varoittaa, haluaisin jakaa tässä vielä pari sanaa sellaisesta keskustelua herättäneestä elokuvasta kuin.....Magic Mike. Ikävä kyllä kävin kattomassa sen jo aikasemmin viikolla, ni en oo yhtä hyvissä arvostelumoodeissa ku heti sen jälkeen. Onneks kuuntelen tässä elokuvan soundtrackia päästäkseni "fiiliksiin".

Siis ensinnäki. Kenen naisen mielestä strippaavat miehet on muka seksikkäitä? :D En haluu olla mikään ilonpilaaja ja ymmärrän sen, että jos nyt on vaikka polttarit ja oot tuhannen tinnerissä ja joku mies esittää sulle jonku sylitanssin ni se on hauskaa ja ehkä sellasta hihiih-jännää.. Mut ei seksikästä, varsinkaan jos sitä kattoo vaan ruudulta... Tuntuu vaan, että toi leffa on herättäny sellasia kuolaavia reaktioita porukassa ni petyin vähän ku en ite kokenut mitään vastaavaa :D Lähinnä miellyttävää oli kattoa sitä tanssia niinku tanssina, sillee "hei wau vähäks toi on hyvä!!".

Mut pahinta oli se näyttely............ En kato Salkkareita, mut se oli pahempaa ku Salkkareissa. Mun tekis mieli kuvata video ton elokuvan dialogia matkien, en voi selittää sitä sanoin. No kuitenki, se oli sellasta tajuttoman jäätävää ja awkwardia, eikä ees sellasta hauskaa Office-awkwardia.... En todellakaan haukkuis tätä leffaa, jos ees perusjutut ois ollu kunnossa sen strippaamisen ohella. Musta se on vaan hälyttävä merkki, jos leffan aikana havahdun joku neljä kertaa siihen, kuinka huono se elokuva on. Muutenkaan Channing Tatumia ei mun mielestä koskaan kannattais päästää minkään elokuvan päärooliin, ei se jaksa kannatella sitä.


Ainoa positiivinen asia koko produktiossa (kärjistäen) oli Matthew McConaughey! Siis nyt vasta jotenki tajusin, että sehän on ihan loistava näyttelijä! Se siis esittää tässä leffassa sen niiden "Cock-Rocking Kings of Tampa"-ryhmän bossia, Dallasia. Siis se rooli oli vaan ihan loistavasti vedetty, näkee kyllä näyttelijän talentin! Yks sana: karisma.

Mua hävettää nyt jo, että avasin suuni aiheesta mut oli pakko kapinoida kaikkea hehkutusta vastaan!! Mut mitäs te piditte, käsirasvasta tai elokuvasta?

7 kommenttia:

 1. Toi hamppurasva on ihanaa mut en tykkää ku toi outkilo on niin iso :-DD en oo ikinä saanu käytettyy ees neljäsosaa ennen ku oon kyllästyny!

  Ja ZiiZ MiteN Sä Voit PuHuu PazKaa Channing Tatumistah?????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut katoppa mää ostinki pienen putkilon!!! tai siis outkilon XD ChaNNinG <3

   Poista
 2. itse en aio ees mennä kattomaan tota :D olihan se nyt tieto ettei toi oo niin hyvä. miehiä näkkee ilman paitoo uimahallissa! :'D

  VastaaPoista
 3. Good іnfo. Lucky me ӏ disсovered your website bу aсciԁent (stumblеupon).
  I hаve book-marked it for later!
  My web site > http://www.prnewswire.com

  VastaaPoista
 4. Υou ԁo not have to devоte hоurs
  at the gym or еxеrt so substantially worκ and power іn undertaκіng oрeгаte
  out јust to be capable to tonе yοur muѕcle tіssuеs.


  Alѕo viѕit mу blog post :
  : front page

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥