sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ilmoitusluontoista asiaa

Olettekin ehkä jo huomanneet, että blogimaailmaan on rantautumassa uusi Inspiration-blogiyhteisö!

Mistä on kyse? Tässä hieman lisätietoa:

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Ja kuten tästä kaikesta voi jo ehkä päätellä, niin mun blogi on mukana tässä jännittävässä projektissa! Muutoksia on luvassa luultavasti vaan siinä suhteessa, että postailen vähän nopeampaan tahtiin :D Tän kesän postailutahti on ollu niin jäätävän hidas, että oikeen hävettää. Oh well!Tiedossa on siis yhä lisää ripsareita, rasvapurkkeja sekä epäonnisia hiustenvärjäysprojekteja. Tähän voi lisätä satunnaisen ruikutuksen ja joka kuukaus tulevan "nyt alko terveelliset elämäntavat"-postauksen. Gotta love this blog <333.......................joo.

Blogissani tulee pian näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia! Olen syvästi kiitollinen kaikille kyselyyn vastaajille, niin saadaan vähän suuntaa teidänkin ajatuksista :)

Mitäs ajatuksia tämä teissä herättää? Entä onko kuulolla muita projektissa mukana olevia?

2 kommenttia:

 1. Kivoja uutisia sulla! Hienoa että olet päässyt tuohon Inspirationiin mukaan, ansaitset kyllä paikkasi siellä. Upeeta jos ehit vielä kirjoitella useamminkin, niin tykkään sun blogista! :)

  Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, todella piristävä kommentti! Toivottavasti pysyt mukana vielä pitkään :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥