keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tyhmä hiusväri

Oikeesti, miks mä meen aina halpaan noiden hiusväripakettien kanssa?! Löysin aivan ihanan hiusvärin meijän kaupasta:


Täydellinen lämmin kulta.....NOOOOOOOOT.

Huomasin värin vaikuttaessa, että hiukset alko muuttua tosi tummiksi... Ajattelin kuitenkin, että ehkä se on vaan tää väri ja se peseytyy sitte suihkussa pois. No eipä peseytyny! Mulla on nyt sellaset haaleen ruskeet hiukset, ei tää nyt mikään katastrofi oo, mutta ei mitään hirveen kivaakaan.


Oon jo ennenki tyriny näillä Soyance-hiusväreillä, mikä mua siis vaivaa ku päädyin taas näihin?!


En saanu mitenkään hyvää kuvaa tuloksesta, mutta jos sanon, että se on harmahtava vaaleenruskea, niin uskotteko?


Blaaaah. No, heitän huomenna mun perinteiset sitruunahoidot päähän ni eiköhän tää tästä lämpene ja vaalene vähäsen. Eniten ärsyttää, että tää lysti makso 28 euroa :D Olisin saanu sillä hinnalla vaikka mitä!


Kertokaa pliis, ettei teijänkään kotivärjäilyt ikinä onnistu.

34 kommenttia:

 1. Voi iinaa! mut toi on oikeesti aika kiva jopa, tosin ei kyl oikee vastaa sitä mitä hait :D mä niin ihmettelen etten ite oo viel menny ratkeemaan noihin soyance-väreihin hiuskriiseissäni " ku tän voi laittaa tilille ja kaikkee "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo arvaa vaan maksoinko ton tilille :DDDDD oikeesti paha, paha virhe....

   Poista
 2. Luotan Lorealiin, niissä onnistuu melkeein aina. Oon kyllä pysynyt tummissa sävyissä, jossa uskon, että pienet värivirheet ei näy niin selvästi kun vaaleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon huomannu ehkä Garnierin värin parhaiksi, mutta joo, blondissa tukassa näkyy kyllä kaikki värivirheet niin helposti! Ja onnettomuuksilta ei oo vältytty...:D

   Poista
 3. Voi oon kerran kokeillut tätä samaa väriä ja vaikka kuvan purkissa oli tummanblondit hiukset niin sain ruskeat :) EI ENÄÄ TÄTÄ Soyance väriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mulle kävi ihan samoin :D Never again.....

   Poista
 4. Tuo on huonoin väri ikinä, en suosittele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en itekään aio suositella kenellekään! :D

   Poista
 5. No mutta noihan on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää ihan täystuho oo, mutta en kyllä tykkää ite.... Mut hyvä jos ei ihan kauheelta näytä! :)

   Poista
 6. voi kuule olisit nähny mut viikko takaperin! ensin värinpoistoa, sitten vaaleenruskeaa päälle -> VIHREÄT..En enää ikinä kokeile mitään uutta :D nyt on taas vanha luottoväri päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihanaa! :D Mullaki on ollu vihreet hiukset, onneks sitruuna auttaa ;) Onneks sait kuitenki tilanteen pelastettua!

   Poista
 7. Luulen, että jos sulla on alla ollut vähän hopeaan/kylmään taittava sävy ja rupeat siihen laittamaan lämmintä väriä päälle niin sillon saattaa se lopputulos olla kyllä ihan mitä tahansa. Terveisin värjäsin omat harmaahapsuni kanssa keskivaalealla, tulos RUSKEA.

  Vähän tuurista aina kiinni lopputulos :/ ja aineista toki kanssa. Mutta ei ne kampaajatkaan aina onnistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mä ihmettelen tätä just siks, koska mul oli aika lämmin sävy alla ennenku tällä värjäsin.. Alkaa tosiaan vaikuttaa siltä, että blondien kannattais pysya kaukana kotiväreistä :D Tai pysyä luottotuotteissa.. :D

   Poista
 8. Ei sais vaaleisiin hiusiin laittaa tollasta tummempaa väriä mis on vivahteena vaan beige eli tossa 9.4 toi 4 tarkottaa beigeä eli väriympyrässä perjaatteessa vihreetä. Jolloin hiuksista tulee harmahtavat, likasen väriset ja joissain tapauksis myös vihertävät. Eli vivahteena ois pitäny olla joku lämpimämpi sävy tai sekottaa toi väri saman tummusen perusvärin eli tässä tapauksessa 9.0 kanssa puolet ja puolet vaikka. Öö menikö jo vähän yli tä neuvonanto :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon neuvoista! Mikä numero tarkottaa lämmintä sitte? :O Että tiiän sit jatkossa! :D

   Poista
  2. Elikkä vois sanoo et kaikki muut vivahteet paitsi .1,.2,.3,.4 on sellasii mitä voi laittaa suoraan sekottamatta johonkin lämpimään tai perusväriin. :) tosin kaupan väreissä kannattaa myös lukea sen värin nimi, koska en tiiä miten paljon noi numerot voi vaihdella kaupan värien merkeissä.

   Poista
  3. Aaa oke! Kiitos paljon, auttaa oikeesti värin valitsemisessa :)

   Poista
  4. Kaupan väreissä merkkikohtasesti saattaa kyllä myös ne sävynumerot olla ihan erilaisia, kuten ammattilaisten väreissä kanssa. Siks kannattaa aina kattoa sen kyseisen tuotteen värikartta. Melko monissa tuotteissa luulisi lämpimän sävyn olevan no. 3 = kulta. Ja värikoodi menee siis "Tummuusaste/Sävy, vivahde", eli esim 9/31 (9-pohjainen kultatuhka). Sävy on siis se hallitsevampi, vivahde on siis vain... no vivahde. :D Toivottavasti tää ei kuulosta ihan aivopuurolta! Ja ne väritupsut tai kuvat väristä on siis esimerkkejä sen värin värjäyksestä _luonnonpohjaan_ = värjäämättömään hiukseen, ei siis värjättyyn! Siksi se lopputulos saattaa olla aivan jotain mitä luuli saavansa. (me kaikki ollaan joskus sekoiteltu vesivärejä, samat vastaväriteoriat pätee myös hiuksissa). Eli jos todella vaalennettuun hiukseen (josta periaatteessa puuttuu lämmin pigmentti kokonaan) länttää "puhtaanvaalean" värin, joka ei myöskään sisällä lämpimiä pigmenttejä, on lopputulos usein vihertävä tai harmaa.

   Poista
  5. Kiiitos paljon selvennyksestä, tosi selkeesti olit saanu kerrottua! Tuun varmasti käyttämään näitä tietoja :)

   Poista
 9. hyvältähän sun hiukset näyttää! :) mä onnistun saamaan aina vihreet hiukset kun värjään vaaleilla väreillä :D:D hei en tiiä ootko jo huomannu, mut seppälästä saa taas niitä supereita itseruskettavia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus toi vihree, itelläniki on ollu monta kertaa! :D Ja joo mun kaveri tosiaan kerto et niitä on tullu just esim. Forumiin, ihme juttu et ne myyjät sano sillon, ettei niitä tuu enää!! :o

   Poista
 10. Hi! I liked your blog, it looks interesting! I offer you my sincere friendship!=)
  Please, follow me on Bloglovin, if you will like my blog: Kisses From Europe
  I will follow you via Bloglovin;) Let's support each other! ^^
  Love&kiss!

  VastaaPoista
 11. oisko sulla lisää kuvia tost tukasta? mitään salamatonta? moni blondi etsii just tälläistä hiusväriä joka on lähellä omaa väriä ja väri ei näy! sun blogi on paras! tää on ihan ku alluree lukis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi toka kuva on ilman salamaa! Mutta siis on noi vähän surkeita kuvia, eikä oo lisää :(( Mutta siis toi tulos oli oikeesti ihan tosi tosi tumma, eikä yhtään mitä paketissa luvattiin....

   Ja kiiitos ihana <3

   Poista
 12. Joo noissa nuo väriasteet menee vähän päin helvettiä :D Ite brunettena näen että numerolla 6 alkuiset sävyt on kaikissa merkeissä aika lailla keskivaaleita, vaalean ruskeita, mutta näissä soyance väreissä saan 6 numeroisella värillä todella tumman ruskean tukan. Ja jos numero 1 pitäis olla musta nii en kyllä uskalla ees värjätä millään 4 tai ees 5.. Mutta ite oon ollu kyllä erittäin tyytyväinen näitten soyance värien laatuun, kestää ihan älyttömän hyvin, vaikka ei kahteen kuukauteen värjäis niin ei haalistu pahemmin, eli siis suosittelen piiloblondeille joilla siis oikeasti vaalea tukka mutta värjäävät tummaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :O No jos jotain positiivista tosta voi sanoa, niin kyllä vaikutti laadukkaalta väriltä. Hius tuntu ainaki jotenki tosi hyväkuntoselta värjäyksen jälkeen, vaikka olinki kileissä sen tuloksen takia :D Eli eiköhän noiki värit joillekki sovi, jos vaan löytää sen oikeen sävyn :)

   Poista
 13. Moi Iina! :) Hiusväreistä vielä puheenollen, voisitko antaa jotain vinkkejä tyvikasvun kotivärjäykseen? En oo koskaan ite aikasemmin vaalentanu mun hiuksia muuta kuin kampaajalla, eli en edes tiedä mun mitään aikasempaa sävyä :D Mitä mun pitäis tehdä?? Kampaajalla käynti tulee vaan ihan liian kalliiksi! :( Auta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kandee varmaan pyytää joku kaveri värjäämään sen tyven, ite ainaki aina pyydän jonkun :D Musta on nimittäin oikeesti hankalaa värjätä tyvi ite! Tässä on myös jotain hyviä linkkejä, joista voi olla hyötyä: http://www.lily.fi/juttu/hiukset-ja-kaupan-varilla-varjaaminen-101 ja http://www.lily.fi/juttu/video-hiusten-tyvivarjays-kotioloissa ! Silti suosittelen kaverin apua ;) En tiiä tarkkaan minkä väriset hiukset sulla on, mutta kandee just tutustua kaupassa siihen sävyvalikoimaan ja ihan reteesti valita sieltä joku, joka sun mielestä "näyttää oikeelta"! Siihenki voit pyytää jonku kokeneemman kaverin mukaan :) Hyviä vaaleita värejä on mun mielestä ainaki Garnier Luonnolliset Sävyt, sävy 111 sekä Syoss sävy 9-5! Ja vaikka nyt mokaisit, ni aina sen saa korjattuu!! :) Harjoitus tekee mestarin, niinku sanotaan ;)

   Poista
 14. heippa, kannattaa aina ettiä se tuotteen oma värikartta esiin kaupassa, sillä joissakin tuotteissa tummuusasteet saattaa olla asteen erilaiset. Eli joissakin musta saattaa olla 1 ja toisissa taas 2. ÄLÄKÄ KOSKAAN tuijota sitä kuvaa mikä siinä purkissa on, se ei kerro lopputuloksesta mitään, vaan se värikoodi! :D En kyllä ymmärrä miksi olet lätkässyt 9 pohjasen värin päähän jos hait tosi vaaleaa lopputulosta, 9 ei nimittäin ole se londein vaihtoehto juurikaan missään sarjassa. :) Kantsii myös ennen värin ostoa kattoa mikä on lähtötilanne omassa hiuksessa. tää auttaa tosi paljon värinvalinnassa. (vastaväriteoriaa hyväksikäyttäen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki olin ajatellut, että toi olis sellanen tosi kultainen vaalea :D Mutta joo, ens kerralla fiksumpana! Kiitos vielä vinkeistä, tulee kyllä käyttöön!! :)

   Poista
 15. Miten toi sitruuna juttu tehään ? Ja mitä se oikeestaan tekee ? Poistaako se niinku sitä väriä mikä siihen on laitettu, vai vaalentaakse ? :) - pulassa kananpojan väristen hiuksien kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis ite käytän sitruunaa poistaakseni harmautta ja kylmyyttä tukasta, eli jos sulla on nyt keltaset hiukset, niin sitruuna ei kyllä auta! Sitruuna kirkastaa väriä just lämpimän suuntaan.

   Mut tulevaisuuden varalle: Pese hiukset ja levitä sitruunan mehu niihin. Anna vaikuttaa vartin ajan ja huuhtele. Viimeistele hoitoaineella :) Toimii vihertävään/harmahtavaan tukkaan!!

   Poista

Kiitos kommentista ♥