tiistai 29. toukokuuta 2012

Lomalla, jee..?

Nyt on siis ohi ne koko viime viikon kestäneet pääsykokeet sinne käsikirjoittajaksi, ja voi huhhu mikä viikko oliki :D Oli kyllä henkisesti raastavat pääsykokeet, mutta samalla ihan sika palkitsevat! En nyt hirveesti viittii kokeista jauhaa, mutta pakko kertoa, että vikana päivänä pidin mm. 5 minuutin pituisen stand-up-esityksen koko luokalle ja raadille :DDD Että nyt on seki koettu! Onneks kaikki nauro ja säästyin nöyryytykseltä.

Päällimmäisenä mulla jäi hyvä fiilis, mutta joku mun sisäinen defenssi pakottaa mut uskomaan, että tuskinpa pääsen kuitenkaan sisään (sisäänpääsyprosentti tänä vuonna 3,7 %, jeeee mitkä tsäänssit)... No ei, siis pitkälle on jo tultu ja tästä on hyvä jatkaa, oli se sitte vaikka ens vuonna. Kuukaus pitää vielä venailla ja sit saa tiedon!

Muutenki nyt tuntuu jotenkin se oma ala löytyneen eli jos en pääse kouluun, voin ainaki käyttää tän kuluvan vuoden tekemällä juttuja, jotka ehkä auttaa mua tällä alalla eteenpäin! Mitä ne sitten lienevätkään...


Nyt on kieltämättä vähän haikee olo, kun noi kokeet loppu. Tutustuin myös tosi kivoihin tyyppeihin ja varmasti ainaki yhtä tyttöä tuun näkemään vielä paljonki :)

Otin sitte kivasti kans kesäloman tähän pääsykokeiden jälkeen, vielä olis tosiaan se Laurean estenomi, en kyllä ees tiedä oonko pääsemässä sinne pääsykokeisiin...? Huoh. Oon nyt ihan pihalla, että mitä tässä tekis ja miten päin olis ku en ollu oikeen suunnitellu tätä loman sisältöä niinku yhtään...

Aurinkoa mä oon ehtiny ottaa tasan yhen (1) kerran, ja nyt on sitte luvattu ihan paskaa säätä?


Yllä harvinainen "ennen auringonottoa"-kuva, eks oo ihana huivi muuten? Oon käyttäny tota jopa ihan ihmisten ilmoilla ;)


Yllä kesäinen, punottu koru jonka sain Onnilta, se kun just palas melkeen puolvuotiselta reissulta takas Suomeen! Toi koru on ihana ja jotenki kiva ajatella, että se on nähny puol maailmaa Onnin ranteessa :)

Loppuun vielä kunnon pixelimössöt:


Yritän oikeesti turistaa ittestäni jotain laadukkaampaa ens postaukseen... Kaikki luovuus on kattokaas vuodatettu siellä valintakokeissa :D

4 kommenttia:

 1. ääää oot ärsyttävä ku oot noin niiku glamorous pienellä vaivalla!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo siitä voi olla montaa mieltä mutta kiitos nyt vaan ;)

   Poista
 2. sulla on ihana kirjoitustyyli! oli pakko liittyy lukijaks :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥