keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pikaniksi köyhille

...niinku mulle! Jos sulla ei oo varaa mihinkään RevitaLasheihin tai NeuLasheihin (kyl mä vielä joku päivä niihin rahotan!), niin osta purkki vaseliinia ja ripsesi ovat kuin uudestisyntyneet :)


Tää on vanha niksi ja kaikki varmaan tietää jo, mutta ei kai se mitään! Eli siis homman nimi on harjata vedetöntä vaseliinia ripsiin yöksi, jolloin ripsistä tulee vahvemmat, hyväkuntoisemmat ja hyvällä tuurilla tuuheammat/hiukkasen pidemmät. Tässä ei nyt siis tosiaan haeta mitään ripsiseerumituloksia, mutta ainakin ripset pysyvät hyväkuntoisempina (esim. katkeilu ripsen päästä vähenee = "pidemmät" ripset) :)


JOS tämä nyt on ihan puppua, niin täysi fakta on se, että vaseliini "täyttää" ripseä, jolloin aamulla ripset ovat automaattisesti paksumpia. Mutta mä tahon uskoa tähän kahden euron säästöseerumiin! :D Kokeilkaa pois! Ite oon huomannu ripsien olevan joustavammat ja vahvemman tuntuiset.

12 kommenttia:

 1. Pitääpä heti tänään kokeilla. :D

  VastaaPoista
 2. Tätä vois kokeillakin! :) Sivuutan aika helposti kaikki sun kosmetiikkajutut ku ei oo varaa kokeilla kaikkea.. :D Mutta mites aamulla, lähteekö pois ripsistä helposti pelkällä vedellä vai pitääkö alkaa läträilemään puhdistusaineilla?

  VastaaPoista
 3. toimii ainakin mulla!:)

  VastaaPoista
 4. Oiskohan bepanthen jotenkin tehokkaampaa vielä? :D ku jotenki tuntuu että tuo vaseliini on vähä semmosta ei-niin hyvistä ainesosista tehtyä mönjää. En tiedä :D

  VastaaPoista
 5. Hei wautsi mikä niksi, täytyy ehdottomasti kokeilla joku ilta! :-) Mua kans kiinnostais tietää, että pestäänkö vaseliini aamulla pois ja jos pestään, kuinka hyvin se irtoaa ripsestä? :-)

  ♥:Anniina

  VastaaPoista
 6. emmä oo kuullu koskaan tämmösestä! mäki kokeilen tota :D

  VastaaPoista
 7. Hei, mitä silmämeikinpoistoaineita pidät parhaimpina? Tee postaus!:-D

  VastaaPoista
 8. Mate: Kokeile pois vaikka kuuriluontosesti, niin on varmaan tehokkainta :))

  Elina: Hahah joo :D Aamulla tota ei edes huomaa, jotenkin imeytynyt tai pyyhkiytynyt mun mielestä yleensä pois... Eli ihan aamulla kasvot pestessä lähtee varmasti loputkin jämät ilman mitään meikinpuhdistusaineita! :)

  Anonyymi: Hyvä! :)

  Anonyymi: Nii en osaa kyllä sanoa, ei kai siitä haittaakaan olis vaikka kokeilis! Tosta vaseliinista on ollut paljon puhetta, että kuinkas tehokas aine se nyt onkaan, mut mä en kans tarkemmin tiedä... :D Täytyy testata!

  Anniina: Hyvä juttu, jatka sitte myös käyttöä jos tulis sellasia "pitkäaikasempia" tuloksia, tänne voi sitte raportoida! :D Vaseliinia ei tosiaan tarvii mitenkään pahemmin pestä pois, samalla vaan kun pesee kasvot aamulla :) Eli ihan vedellä esimerkiksi!

  Maryanneh: Aijaa, no mut hyvä sit jos tästä oli hyötyä! :D

  Lotta: Kääk :D Oon niin epäsilmämeikinpoistoaineihminen... Voinko vaan sanoo tässä, että öljypohjaset silmämeikinpoistoaineet on parhaita ja yleensä käytän Pirkan puhdistusliinoja :D Ja Lumenen puhdistusgeeli (koko naamalle) on parasta myös silmämeikin poistoon!

  VastaaPoista
 9. Enpäs ole koskaan kuullut tällaisesta kikasta, mutta saattaahan se toimiakin. Mulla ainakin katkeilee ripset aina silloin, kun käytän pidempiä aikoja vedenkestävää ripsaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, kommentti jonka huomaan, öö, 8kk myöhässä :D? No kuitenkin, piti sanomani että musta toi kikka voi todellakin vähentää ripsien katkeilua!

   Poista
 10. Just ostin vaseliinia ja ens yönä kokeilen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥