tiistai 8. marraskuuta 2011

Kylpylä kotona? Käy.

Sain taas Yves Rocherilta muutaman tuotteen testailuun, ja voi aah. Ihan täydellisiä tuotteita syksyn ja talven synkkiin iltoihin... Kyseessä on siis Tradition de Hammam-sarja, joka henkii itämaista kylpylätunnelmaa. Sarjan tuotteiden teho pohjautuu arganöljyn hoitaviin ja uudistaviin vaikutuksiin.

Kerron tuotteista siinä järjestyksessä, missä niitä itse mieluiten käyttäisin spa-iltana! Ensin Itämainen kuorinta-aine:

Kuorinta-aine tuoksui miellyttävältä ja kuori huomattavan tehokkaasti. Huomasin heti, että kaikki mun itseruskettavat oli kadonnu iholta tämän kuorinnan jälkeen :D Iho jäi ihanan pehmeäksi ja sileäksi tuotteen jäljiltä. En siis suosittele tätä herkkäihoisille, koska aine sisältää hienon rouheen lisäksi (arganinkivijauhe?) aika suuria rakeita (aprikoosinkivijauhetta?). Itselläni on suht normaali iho, joten tehokas kuorinta on mulle välttämätön! Tuotteen herkullinen, lempeä tuoksu toi kylppäriin ihanaa spa-tunnelmaa :)

Seuraavana vuorossa Itämainen suihkuöljy:


Tämä tuote osoittautui mun lemppariksi: suihkuöljy, joka muuttuu valkoiseksi iholle hierottaessa, eikä todellakaan jätä mitään limaista öljypintaa iholle. Aivan i-h-a-n-a tuote tuon kuorinnan jälkeen käytettäväksi, tuntuu oikeen, että kaikki tuotteen tehoaineet vaikuttavat ihoon ihanasti!


Ylhäällä kuva tuotteen käyttäytymisestä iholla. Toi on nyt kuivalla iholla, mutta efekti tehostuu suihkussa veden kanssa. Tuotteen koostumus oli muutenkin ihana: öljy on taivaallisen pehmeää, ja se sulaa iholle miellyttävästi. Tuote jätti iholle ihanan tuoksun sekä samettisen pehmeyden ja sileyden, eikä tuntunut yhtään siltä, että tarvitsisi laittaa mitään kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Tämä on siis hyvä talvituote varsinkin laiskoille kropanrasvaajille!

Lopuksi suihkusta tultuani laitoin iholle vielä Hoitavan argan-balsamin:


Kuten nimi jo kertoo, toimii balsamin vaikuttavana aineena arganöljy, josta kerrotaan seuraavaa Yves Rocher'n nettisivuilla:

"Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan. Se onkin itämaisten naisten kauneuden tarkoin vaalittu salaisuus. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin. Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet tuotesarjaan tämän öljyn, jotta saisit nauttia kaikista sen uudistavista ja hoitavista ominaisuuksista luonnollisessa muodossa."


Tämä vartalovoide edustaa juuri sitä koostumusta, mitä mä rakastan: litku, mutta täyteläinen, hyvä kosteutusteho, mutta imeytyy nopeasti. Ikävä kyllä tuote haisee mielestäni liian voimakkaalle! Onneksi tuoksu haihtuu iholta n. puolen tunnin kuluessa.

Kaiken kaikkiaan ihana vartalonhoitosarja nimenomaan tähän synkkään syksyyn! Seuraavaksi ostan kokeiluun saman sarjan savinaamiota, joka on tarkoitettu kasvoille JA hiuksille! Jännää :D Onko joku jo muuten kokeillut Tradition de Hammam-sarjan tuotteita?


P.S. 80 lukijaaa! Kiitos ja tervetuloa kaikki :) <3

6 kommenttia:

 1. äsken posti toi just mun saapumisilmoituksen ja kyseinen paketti sisältää just tuon kuorinnan ja balsamin :) + miljoona muuta tuotetta :D
  ilta meneekin varmaan rattoisasti niitä testaillessa :D

  VastaaPoista
 2. Ah se on ihanaa ku tuotteita saapuu kotiin :D Hauskaa testailua!

  VastaaPoista
 3. Näitä tuotejuttuja sun muita on kiva lukee, ku ilmeisesti testailet paljon erilaisia hiuksille ja vartalolle tarkotettuja juttuja! Mut jos sua vaan ittees kiinnostais postailla ni ois kiva nähä ja kuulla muutenkin sun elämästä sillee pintapuolin :) Oot nätti tyttö ja sun tukka on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Voisin ehdottomasti tehä jotain muitakin kuin kosmetiikka-aiheisia postauksia, jos ihmiset kerta jaksaa lukea! :D Ja kiitos paljon, tukka on kyllä nyt tällä hetkellä ihan järkyttävässä kunnossa...:D

  VastaaPoista
 5. Hmh. Tilailimpa nyt tuon ja kuorintaputelin kun kerta kehuit :) (Ja koska oon laiska rasvailija, mutta suihkussa viihtyjä.)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti tykkäät! :) Suihkus on kivaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥