tiistai 11. lokakuuta 2011

Kosmetiikkaa syksyn väreissä

Hei taas! Ja pahoittelut "tauosta". On vaan ollut jotain hirveitä "kiireitä", ei kyllä mitään tietoa mitä... Joka tapauksessa, sain sähköpostiini jokin aika sitten iloisen yllätyksen, mut valittiin nimittäin yhdeksi Yves Rocher'n tuotearvostelijoista! Vitsi että oon onnellinen tästä kunniasta! Saan siis heiltä joitakin tuotteita kotiin kokeiltavaksi, jotta voin kertoa mielipiteeni niistä blogissa :)

Yves Rocher on varmasti tuttu yritys kaikille, mutta mainitaan vielä, että se on yksi maailman johtavista kasvipohjaisen kauneudenhoidon brändeistä, joka toimii jo yli 90 maassa.

Sain heiltä siis kotiini tuotepaketin, joka sisälsi seuraavanlaista:


Kiiltoynsilakat sävyissä Aubergiini ja Kirkas Punainen, sekä kynsilakan pikakuivattaja.


Kosteuttavat limited edition-huulipunat sävyissä Ruusubeige ja Kirkas Punainen.

Heti alkuun täytyy sanoa, että tuotteiden sävyt eivät ole yhtään mua, mutta näiden toimivuus saa mut himoitsemaan näitä samoja tuotteita eri väreissä...


Kynsilakat olivat iloinen yllätys. Lakka on tarpeeksi juoksevaa, ja ennen kaikkea kiiltävää! Lakka sisältää nimittäin kasvipohjaista, valoa heijastavaa elemihartsia. Rakastan kunnon kiillon antavia lakkoja. En voi sietää sellasia kivoja lakkoja, joiden pinta kuivahtaa matan näköiseksi. Toi Aubergiini-lakka on muuten paljon tummempi, kuin kuvat antavat ymmärtää. Sävy on tietyssä valossa myös aika samanlainen kuin syksyn hittiväri burgundy... 

Kynsilakan pikakuivattajaa halusin kokeilla kaikista eniten! Tätä siis tiputetaan kynnen pinnalle koskematta kynteen. Tuote ehdottomasti nopeuttaa kynsilakan kuivumista, varsinkin jos lakkaa on vain yksi kerros. Kynteen voi helposti koskea n. 10 sekunnin kuluttua. Ongelmaksi muodostuukin mahdollinen paksu lakkakerros, jota ei kyllä tällä pikakuivattajalla iskunkestäväksi tehdä (siis ainakaan missään 20 sekunnissa). Eli suosittelen pikakuivattajan käyttöä, mutta silti varovaisuutta kynsien kanssa. Olen kylläkin pikakuivattaja-neitsyt, joten mulla ei ole nyt kamalasti vertailukohdetta. Ai niin, tämä myös sisältää aloe vera-uutetta ja lisää mukavasti kiiltoa kynnen pintaan. Edullinen hinta on myös plussaa (5,90 e?)!

Sitten kosteuttaviin huulipuniin (note to self: opettele laittamaan huulipunaa :D):


Nämäkään ei olleet ihan niitä mun sävyjä, mutta en voi oikeesti kylliksi kehua näiden koostumusta ja kosteutustehoa. En oo kauheen kokenut huulipunaihminen, mutta nyt voin suoraan julistaa esim. Natural Coden huulipunien olevan ihan paskoja, nimittäin kuivattavan vaikutuksensa takia! Mulle on kaikistä tärkeintä huulimeikeissä melkeinpä kosteutus, koska kuka jaksaa sellasta inhottavaa tunnetta, että tuote vaan on inhottavana kerroksena huulien päällä. Tuotteen täytyy sulautua, imeytyä.

Ylemmässä kuvassa näkyy tosiaan juuri levitetty Ruusubeige-puna, jonka sävyä on näköjään mahdotonta taltioida kameralle. No kuitenkin, puna on ehkä vähän rusehtavampi, miltä näyttää. Myöskin tosi luonnollisen sävyinen! 


En omista huultenrajauskynää... Jo aikaisemmin blogissa nähty, ylläoleva Kirkas Punainen pelotti mua jotenkin. En vaan osaa käyttää punaista huulipunaa (monilla taitaa olla tää sama ongelma?). Näytän mielestäni punasilla huulilla aivan sairaan kalpeelta ja vanhalta :D Voisin käyttää, jos olisin superruskettunut. Okei, sävy on siis mulle huono, mutta voi ihanaa miten loistava koostumus voi huulipunassa olla. Mä ihan oikeesti unohdin tän huulille kuvaussession jälkeen ja luulin, että mulla on huulirasvaa. Katoin muuten Yves Rocherin sivuilta huulipunan muut sävyt, eikä ikävä kyllä mikään niistä ollut ihan mun näkönen :( Ostaisin kyllä ehdottomasti...

Että sellaisia syksyisiä uutuuksia! Mitäs tykkäsitte? Onko joku jo kokeillut näitä?

4 kommenttia:

 1. heeei vähäks olit nopee postaa! ja mun mielest toi eka huulipuna ainaki näyttää just hyvältä :D

  VastaaPoista
 2. Nii olinki ;) Se huulipuna näyttää oikeesti tosi eriväriseltä tossa kuvassa mitä livenä!

  VastaaPoista
 3. vitsti sun huulet on täydelliset, ihan epiä :<

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan, mutta vähän epäilen...:) Näyttää paljon isommilta tollasessa lähikuvassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥