torstai 15. syyskuuta 2011

Just dreaming

The hair you would die for?
Clothes you would like to wear?


 mistä löytyis muuten joku hieno star wars-paita? :o

Person you would like to look like?
The way you would like to spend most of your days?

Your dream place to live?
Things you would like to have?
kuvat: weheartit

8 kommenttia:

 1. noi jessica simpsonin hiukset on niin rakkautta♥
  -sonja-

  VastaaPoista
 2. oon nähnyt starwars t-paitoja stokkalla one wayssa adidakselta, tosin pojille :)

  VastaaPoista
 3. Eihitto, olin kirjottamassa täsmälleen samaa kommenttia La:n kanssa :D perse, nyt en saa olla se fiksu ja filmaattinen :(

  VastaaPoista
 4. sonja: No niinpä! Aivan ihanat :)

  La: Kiitos vinkistä, mä käyn siellä tsekkaamassa :)

  Elli: Hahah voi ei...:D Kiitos kuitenki sullekki että olit tulossa vinkkailemaan :)

  VastaaPoista
 5. sulle vois muuten sopia ruskeet hiukset :) ootko aina ollu blondi?

  VastaaPoista
 6. Hihii, no mun luonnollinen väri on keskiruskee, ja aloin blondaamaan tukkaa vasta joskus 8. luokalla... Mutta sen jälkeen oon ollu suunnilleen aina blondi, välillä tukka on ollut joku ihmeellinen vaaleanruskea viritelmä. Mua kyllä kiinnostais joku vaaleahko ruskea tukka, mutta se on tän blondin päälle vaan niin ikävä värjätä! Se väri kun yleensä haalistuu about viikossa :( Mutta onhan tuota harkittu ;)

  VastaaPoista
 7. Teen tässä päättötyötäni ja googlasin eri kasvonmuotoja ja sun blogis tuli hakuun ja ajattelin kattoo, et millai oot kirjottanu kasvonmuodoista ym.
  Sitten mun oli pakko kattoo sun muitaki kirjotuksia, ja pakko myöntää, että ite en ymmärrä blogaajia sitten yhtään, mutta sun oli tosi mielenkiintonen :D oon lukenu yhen mun tutun blogia iha vaa huvin vuoks, koska mun mielest siin ei oo mtn järkee ja oon miettiny, et mikä siis on ol vikana, ni nyt ymmärrän, ku vertaa sitä sun blogiis :D .. oli vaan pakko tuoda tää esille :D Iha sairaa hieno sun blogis:) just sellane mitä oikeesti jaksaa mielenkiinnol lukee !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi ihana ja piristävä kommentti, kiitos siis! :)) Mä tosiaanki haen just sitä, että tästä olis oikeesti hyötyä lukijoille ja ihmiset jaksais lukea ajattelematta "Pitäiskö tän kenties kiinnostaa mua?" :D Vaikka tietty niitäkin juttuja tulee jaettua ;) Mutta kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista ♥