torstai 18. elokuuta 2011

Korkeasaareeeeeen!

Jee, tänää oltiin ihanan Katjan kanssa Korkeesaaressa, tää oli mun toka kerta varmaan kuukauden sisään ;) Just parasta, rakastan niit eläimii! Onneks Katjalla oli kamera mukana, ni saatiin jotain kuviakin:


Oikeesti toi leopardi oli aivan ihana. Mulle tuli sellanen kauhee fiilis, etten haluu enää käyttää mitään leopardikuvioista, vaikka eihän siinä oo mitään järkeä! :D Suostun käyttämään tekoturkistaki ihan ilosesti.


Mul on vaan huonoja muistoja siitä, ku joku aika sitte pillahdin itkuun ton leopardihäkin edessä ja valitin poikaystävälle kuinka eläin on onneton ja että se itkee...Jengi katto mua oudosti...


Toi tiikeri oli kans niin kaunis... Tekee kyl vähän pahaa ku noi kävelee vaan häkissä ympyrää stressaantuneen näkösenä. Mut toisaalta eläintarha suojelee eläimiä esim. luonnolta ja salametsästykseltä... Vaikeita moraalikysymyksiä!


Ois siellä varmaan ollu muitaki eläimiä ku kisuja...


Totta kai me annettiin kaikki käteiset kissoille! P.S. saatan tarvita uuden laukun, jep, käytin tota esim. yläasteella (huomaa kokelasnapit)... Vaikeeta onki se ku en ees tiiä millasen haluun!


Oi ja ihana pikkupanda! Me oltiin siellä niin ne ärsyttävät tytöt, jotka hokee AAW, IHANA OIKEESTI, SIIS NIIIN SÖPÖ.

Ehkä mun pitäis mennä Korkeesaareen duuniin, ettei tarvis valittaa koko ajan (vrt. edellinen postaus)! Mut käykää oikeesti tuolla jos ette oo pitkään aikaan käyneet <3 Mä meen nyt kattomaan Morgan Spurlockin brändäyksestä ja tuotesijoittelusta kertovaa dokkaria The Greatest Movie Ever Sold, jännää! Saatte kuulla taas huomenna tosi mielenkiintosia mielipiteitä siitä. Mutta öitä kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥