keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Bodyshopattua

Huomasin tänään, että Body Shopissa oli jonkinnäköset alet, aika surkeet itse asiassa :D Itsehän ostin kuitenkin seuraavanlaista:


Noi suihkugeelit ja rasvat on kaikille varmasti vanhoja tuttuja, joten niitä on turha esitellä. Sanotaan nyt kuitenkin vaikka näin, että kookos = rakkautta. Ja ovathan noi hyviä. Se jännempi ostos oli kuitenkin toi uutuus (vai oonko vaan pihalla??): roll-on huuliöljy. Kiintoisaa! Näitä oli eri makuja/tuoksuja ja itsehän päädyin appelsiiniin. Niitä oli esim. kookos (joka ei haissut kookokselta) ja ruusu ja tyyliin joku marja. Toi appelsiini ainakin tuoksuu ja MAISTUU myös hyvältä (kevyt, makea maku), pitkästä aikaa oikeesti joku huulirasva joka maistuuki joltain. Kyl te kaikki muutki kuitenki haluutte jonku pussailuun sopivan huulirasvan, ni mainostanpa nyt ;) Ottakaa tää treffeille mukaan!!


Mun oli pakko ottaa myös tosta INCIstä (joka oli piilossa taas kerran etikettien alla) kuva, koska se oli niin nätti. Mutta joku INCI-tietäjä voi totakin analysoida paremmin :) Huulilla öljy tuntuu tosi ohuelta eli sopii päiväkäyttöön. Kosteutusteho ei oo mikään superhelpottava, mutta siis tuntuu kosteuttavan mukavasti ei-niin-rohtuneita huulia. Se antaa myös tosi kivan kiillon, eli tää menee myös värittömästä huulikiillosta, jos joku tykkää käyttää. Veikkaan että toi on tosi riittosaa, ja tota voi ihan huoletta pyöritellä huulille vaikka viis minuuttia :D Mukavaa! Ja uskallan väittää, että se stimuloi verenkiertoa huulissa (keksin itte ei ehkä oo totta) :)

Että sellasta. Tän yön tunnelmat olis kuitenkin tällaset:


Maailman surkein webbikamera (jolla ajattelin tehä sen videopostauksen btw), kasvonaamio ja Mad Croc. Juon varmaa joka yö Mad Crocin koska en kyllä tipan tippaa usko mihinkään energiajuomien piristävään vaikutukseen (ja sit valitan miksen saa unta.....)! Mad Croc on hyväääääääääääää. Eli nyt jos kyseisen energiajuoman tehtailijat ois kuulolla ni tänne meille saa lähettää vuoden varastot ni lupaan kyllä mainostaa....ai ei?

Joo. Väsynyttä. Meen kattoo Sinkkuelämää. Öitä :)

P.S. Toi banneri on taas väliaikanen hätäratkasu. Oisko kellään ideoita oikeeseen, kunnolliseen banneriin...? Mikä sopis blogin henkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥