maanantai 9. toukokuuta 2011

Tanning

Aaaah, mikä ilma! Just parhaat auringonottokelit, kun toi aurinkokaan ei ole vielä NIIN polttava ja ilmassa on pieni, virkistävä tuulenvire. Tänään siis tällaista:

todays

Oikeesti kolme päivää aurigonottoa tänä keväänä ja mun jalat on jo ton väriset, eikä oo ees itseruskettavaa! :o Voiko olla, että Vivisantét (esitelty tässä postauksessa) vaikuttaa näin jo viikon popsimisen jälkeen? Päivän auringonottokirjana toimivat autokoulun teoriakirja (hyi) sekä Juha Vuorisen loistava Juoppohullun päiväkirja ("Mulle ei vittuilla!"). Ollaan poikaystävän kanssa hurahdettu noihin Vuorisen juttuihin...

Joka tapauksessa, ruskettuminen on tosi positiivista, koska rakastan päivettynyttä ihoa. Mun resepti hyvään rusketukseen tulee tässä:

- Pidä ihosi hyvässä kunnossa ennen ruskettumista
- Säännöllinen kuorinta n. kerran viikossa
- Päivittäinen vartalon rasvaus
- Aurinkosuoja (jos et pala helposti, mielestäni ainakin SPF 15 riittää)
- Rusketusta edistävän ainesosat esim. aurinkoöljyissä (porkkanauutteet sun muut)
- Aurinkokapselit

Mun mielestä noilla ohjeilla pitäisi jo vaaleaihoisemmankin saada väriä pintaan! Se on sitten asia erikseen, jos ei millään rusketu. Onneksi itseruskettavat on keksitty. Erittäin hyväksi koetut tuotteet tulevat tässä:

itseruskettavat

Eli siis St. Moritz Instant Self Tanning Mist täältä, St. Moritz Instant Self Tanning Mousse täältä sekä St. Tropez Tanning Mitt (Stockmann). Lyhyesti sanottuna, mist on mielestäni parempaa ja helppokäyttöisempää, mutta kummatkin ovat todella hyviä, eivät jätä rajoja ja ennen kaikkea eivät näytä oranssilta, vaan ruskealta! Oranssia ei tueta.

tan
kuvat google-kuvahaku

Kumpi miellyttää silmää? ;) Okei, vitsi vaan. Muuten, tolla naisella (oikealla) kuvassa on täydellinen kroppa. Tota haetaan!

8 kommenttia:

 1. Oho, ootpa ruskee! :o Nimim. kateellinen kalkkilaivan kapteeni...

  VastaaPoista
 2. Kiitos, etköhän säkin rusketu jos otat vaan ahkerasti aurinkoa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihan vahingossa löysin sun blogin ja täytyy sanoo et ihana <3 tai joteki paljo just mua kiinnostavii juttuja, kaikenlaine kosmetiikka, aurinko, rusketus,vaatteet... :D Rakastan kaikkee kaunista ja kauneutee liittyvää ja tuntuu et täs blogissa on just sitä. Pitää alkaa varmaa seuraamaa enemmänki! :)

  VastaaPoista
 4. Hihii jee, tervetuloa vaan lukemaan! :)) Ja aina saa myös esittää toivomuksia postausten suhteen, mutta hyvä jos tähän asti on ollut kiinnostavia :)

  VastaaPoista
 5. Haluisin itekkin aurinkotuoliin makoileen, mutta mun tuurilla oon just nyt angiinassa kun lämpömittari näyttää +25 ... :D ehkä kesällä si!

  VastaaPoista
 6. Voi eeeei! Parane pian :) Ja mut onneks on koko kesä aikaa ottaa aurinkoa :))

  VastaaPoista
 7. Anteeksi kun kommentoin tämmöiseeen vanhempaan postaukseen! Ajattelin vain kysyä kuinka paljon apua tuosta levityskintaasta on, itselläni kun tuntuu olevan SUURIA vaikeuksia saada itsareita tasaisesti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hanska on tosiaan kätevä ainakin siihen, ettei kädet sotkeennu :) Toki tolla saa jonkin verran tasaisempaa jälkeä! Kannattaa kokeilla kans jotain itseruskettavaa, joka näkyy heti iholla ni huomaat sitte heti jos se jää epätasaseks :) Toi St. Moritz on kyllä hyvää, suosittelen!

   Poista

Kiitos kommentista ♥