torstai 5. toukokuuta 2011

Crest Whitestrips: Välikatsaus

(Varoitus: Postaus sisältää kuvottavia hammaskuvia!) Oikeesti mut on myyty! En ole ikinä suositellut näin lämpimästi mitään tuotetta, kuin Crest Whitestripsejä!


Aloitin kaksi viikkoa kestävän "kuurin" noin viikko sitten, eli puolessa välissä mennään. Kun alotin, elin uskossa, että hampaani ovat ihan suhtkoht valkoiset...kunnes näin eron ennen/jälkeen-kuvassa (YÖK oikeesti mun hampaat ei voinu olla noin keltaset kun alotin...:D). Ja muistakaa, että vasta puolet kuurista on ohi!

ero

Jäätävä ero, jonka huomaa oikeasti koko naamataulussa; ilme on jotenkin kirkkaampi. Uskon kuitenkin, että itse huomaan eron kaikista parhaiten, eli siis "ootsä valkassu sun hampaat"-kommentteja ei kannata pelätä.

Itse omistan oikeesti tosi vinot hampaat (kuvat on otettu ovelasta kulmasta), mm. erittäin terävän ja ulkonevan kulmahampaan. Mulle on siis lottovoitto, jos hampaiden valkoisuus tuo itseluottamusta hymyilyyn (nimim. nauroin ja hymyilin käsi suun edessä koko yläasteen, ettei jengi ihmettelisi mun hampaita)!

P5050401

Suosittelen siis, kuvatkin sen jo kertovat... Viikon päästä esittelen sitten vielä lopputuloksen!

10 kommenttia:

 1. Moi :) Sulla on aivan ihana blogi! Pakko sanoo että en muista millon oisin jotain ihmistä näin paljon kadehtinu ku sua. Kroppa, kasvot, hiukset ja luonnekin vaikuttaa tosi mukavalta :) Jään ehdottomasti seuraamaan sun blogia! Olis kiva saada postaus sun arkimeikistä, mitä tuotteita käytät yms. Hyvää tulevaa kesää!! :)

  VastaaPoista
 2. Tuhannet kiitokset kommentistasi! :)) Ei ole syytä kadehtia, mutta kiitoksia paljon, olen imarreltu :) Ja tervetuloa lukemaan blogia, uusille lukijoille on aina tilaa! Voisin kyllä tehdä tuon arkimeikkipostauksen, vaikkei meikki mikään erikoinen olekaan, hihi :D

  Hyvää tulevaa kesää myös sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Ohoo hyvältä näyttää!:)

  VastaaPoista
 4. Jep! :) Vaikka toi keltanen hammaskuva ällöttää mua edelleen :D

  VastaaPoista
 5. Mistä noita voi ostaa? :)

  VastaaPoista
 6. IsoSmilen sivuilta, eli http://www.isosmile.com/ :)

  VastaaPoista
 7. Eikö noita saa mistään kaupoista?

  VastaaPoista
 8. Itse en ainakaan tiedä että saisi, paitsi sitten muista maista eli jos Jenkkeihin olet menossa niin sieltä :D Mutta toi tilaaminen oli mielestäni tosi helppoa ja liuskat tulivat vaivattomasti suoraan postilaatikkoon, eikä tulliakaan tarvitse maksaa :) Ja Visa Electronkin taitaa käydä tuolla!

  VastaaPoista
 9. Heips! Opein juuri erinäisiä asioita blogisi ansiosta,kiitos siitä!(mm.että huuletkin voi kuoria ... ) :D muutenkin kaikinpuolin lukemisen arvoinen blogi.

  http://annika-diamonddiary.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Haha, kiitos vaan, hyvä jos tästä oli jotain hyötyäkin! :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥