torstai 12. toukokuuta 2011

Crest Whitestrips: Tulokset

Elikkä 14 päivän Crest Whitestrips-kuuri on nyt ohi, ja tyytyväisiä ollaan! Laitetaas nyt heti alkuun tähän se tärkein, eli vertailukuva tuloksista:

tulokset
Ekassa kuvassa siis yllättäen lähtökohta (hyi?) ja tokassa lopputulos (jee!). Moro tolle mun kulmahampaalle :D

Varmasti yksilöllistä tämäkin, mutta itselläni liuskat siis toimivat hyvin, nyt vain jännitän, kuinka kauan tulokset pysyvät... Pakkausselostehan lupasi 18 kuukauden pysyvät tulokset, mutta mielestäni tuo kuulostaa kyllä aikas pitkältä ajalta! Raportoin sitten 18 kuukauden kuluttua, että kuinkas pysyivät valkoisena. :D

Tilaushan onnistuu siis IsoSmilen sivuilta, ja kätevästi mielestäni onnistuukin. Maksutapana toimii mm. kätevä tilisiirto/luottokortit, eikä tullimaksua joudu maksamaan, ellei tilaus ylitä 43 e. Tässä tapaukessa liuskat toimitetaan suoraan postilaatikkoon! Helppoa.

Liuskojen laitto oli aika helppoa, kannataa vaan pyyhkiä ne paperilla ennen kun liuskat laittaa suuhun: mitä kuivemmat hampaat, sen parempi. Jos hampaan pinnalle jää sylkeä, liuska tarttuu huonommin ja sekös vasta ärsyttää, voin kertoa :D

suukuva
Kuva otettu liuskat suussa.

Kuurin aikana saattaa esiintyä vihlontaa ja "discomfort"ia hampaissa, itselläni tätä esiintyi hiukan. Enemmän sellaista todella pientä kipua tietyissä hampaissa. Vihlontaa saattaa esiintyä etuhampaissa juodessani jotain kylmää (vain pari kertaa ilmennyt). Suosittelen kuitenkin käyttämään hammastahnaa vihloville hampaille ainakin kuurin ajan, itse käytin monitehoista Sensodynen Pro-Emalj-hampitahnaa:

P5120342

Kiilteen vahingoittumisesta vielä sen verran, että tietääkseni jotkut (suomalaiset) hammaslääkärit ovat antaneet ainakin siunauksensa tälle ja luvanneet, ettei kiille vahingoitu. Näin lupaa myös Crest, yllättäen. Mielestäni kuitenkin siinä ottaa tietoisen riskin, jos suosuu kurittamaan hampaitaan vetyperoksidin avuin kahden viikon ajan.

Siinäpä se, suosittelen tuotetta kaikille valkoisemman hymyn haluaville! Ja jos ei tähän viitsi rahojaan tuhlata, niin ainahan voi ostaa kylmänsävyisen huulipunan (with blue undertones) ja saada hampaat ainakin näyttämään valkoisilta. ;)

16 kommenttia:

 1. vautsi mikä tulos! pakko tilata kun on tilipäivä, oon suunnitellu tätä kylläkin todella kauan ja jos nyt saisi aikaiseksi. ;D

  VastaaPoista
 2. Tää liittyy nyt aikaisempaan postaukseen, mutta paljon se Lumenen heleyttäjä maksaa? Yritin etsiä kaikilta nettisivuilta mutten löytänyt.:(

  VastaaPoista
 3. Muistaakseni n. kymmenisen euroa, 9,90e taisi olla Anttilassa! :)

  VastaaPoista
 4. Kuinka pitkälle hammasrivistössä noi liuskat riitti? (joskus valkasin semmosilla jotka ei ollu hirveesti kulmahampaita taaemmas, ei kiva)

  VastaaPoista
 5. Ikävä kyllä just ehkä niihin hampaisiin kulmahampaiden jälkeen :/ Itellä on kyllä aika isot kulmahampaat ni voi johtua siitäkin :) Mut hyviä noi kyllä on :)

  VastaaPoista
 6. Tilasin just itelleni samanlaiset, odotan ihan älyttömästi etä tulevat! :)

  VastaaPoista
 7. eksyin tämmöseen postaukseen, en tiiä ootko kertonu miten tässä kävi mutta kysynpä nyt tässä et pysykö hampaaat valkosina pitkään ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että vaikutus kestää edelleen! :) Tottakai siis ne on taas kellastunu, mut silti mun mielestä vielä aika valkoset :) Eli kestää hyvin!

   Poista
 8. Kauan kesti toimitus tilauksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei MITÄÄN muistikuvaa... Ehkä viikon tai pari? Sori, tästä on niin kauan, etten osaa sanoa :( Muistaakseni ei ollut mikään järkyttävän pitkä aika!

   Poista
 9. kauan pidit noita suussa(:
  sori jos oon sokee ja en nähny jos tuol luki

  VastaaPoista
 10. Jes loistava tuote. :)
  Yritin tilaa eka isosmilestä, mut sieltä tulikin yllättävästi alvit ja tullit maksettavaksi?? Vaikka eka luvattiin ettei lisä kuluja tulisi. Onneks kaveri oli löytäny suomen crestin sivut, ni tilasin sit sieltä. 3DWHITE.fi
  Sieltä ei tullut mitään epämääräsiä lisäkuluja ja tuotekkin tuli parissa päivässä. :) JEEE VIHDOINKIN VALKOISET HAMPAAT!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool, voisin iteki tilaa sielt Crestin sivuilta!

   Poista

Kiitos kommentista ♥