keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

"Päivän asu"

Jees, elikkä eka "päivän asu"-kuva hieman huonosti kuvattuna kylläkin. Mun tyyli on ylipäätänsä aika yksinkertainen tähän vuodenaikaan, eli usein asuna toimii jotkut farkut ja pari toppia kerrostettuna. Ei jaksa panostaa, kun tohon päälle tulee aina takki. Asua voi kuitenkin sitten maustaa vaikka huivilla tai korulla. Ensin kuitenkin päivän naamakuva...


Peilin kautta näkyykin, että päällä oli tänään musta toppi. Siis vau. Näyttää muuten ton peilin kautta ihan siltä kuin olisin jollain ihme mutkalla! :D Sitten loppuasu:


Eli Ginan farkut ja Converset. Ehkä liiankin yksinkertaista... Nooh, kesällä vois taas sitten panostaa.


Päivän työasu.

Päivä meni oikeastaan töissä ja illalla ulkona hengaillessa. Huomenna taas ajotunti ja töitä, huoh. Tässä joku päivä ajattelin mennä Solar Jooga-tunnille, koska tajusin, että CityShopparilla pääsee ilmaiseksi tutustumaan, näin vinkkinä vielä kaikille jotka kyseisen kortin omistavat :) Hot Joogakin kiinnostaisi. Jos jotain kiinnostaa, voisin tehdä aiheesta postauksen! Jooga kiehtoo mua muutenkin. Kävin tossa pari viikkoa sitten elämäni ensimmäisellä joogatunnilla ja täytyy sanoa, että tykkäsin hirveesti. Mua kiehtoo siinä myös se henkinen osuus.
Yleensä ajatellaan, että joogan tavoite onkin juuri yhdistyminen, erityisesti mielen selkeytyminen ja yhdistyminen tiedostavaan olemukseen. Fyysisiä joogaharjoituksia tehdään terveyden ylläpitämiseksi.
-Wikipedia
Nyt siirryn mun mansikoiden ja The Switch-leffan pariin. Onko joku nähnyt sen? Voi olla aika kehno leffa, mutta Aniston. <3

P.S. Kommentit ovat tervetulleita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥