maanantai 18. huhtikuuta 2011

I ♥ sun

Tänään oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä! Ja joku pari viikkoa sitten oli vielä tyyliin talvi. Go kevät!

Aika turha päivä kyllä, kävin vaan äänestämässä ja nukuin. Mun ehdokas ei päässyt eduskuntaan :( Nooh, ens kerralla sitten. Olin jo yhessä vaiheessa ihan paniikissa, että Perussuomalaisista tulee suurin puolue... Onneksi ei. Sit oisin voinu jo harkita Suomesta muuttamista. Oikeesti, kuka niitä äänestää?!

mitas_siella_hallituksessa

Veeeery funny.

Mun piti mennä salille, mutta niihän siinä kävi, etten ehtinyt. Huomenna sitten! Kuitenkin päivän hengaus/"meen-salille-oho-en-meekää"-asukuva saatiin napattua:

training

Jos nyt jotain kiinnostaa, niin: Kengät: Dinsko Verkka-asu: H&M Topit: H&M Treenikassi: Victoria's Secret Pink

Nyt on ollut tosiaan sen verran aurinkoiset säät, että kesä on hiipinyt väkisinkin mieleen. Jos kesällä jotain täytyy tehdä, niin se on auringonotto. Ah.<3 Rakastan auringon lämpöä iholla ja sitä ihanaa hetkeä, kun illalla taas tajuaa kuinka paljon onkaan ruskettunut päivän aikana. Ja kookoksentuoksuisia aurinkorasvoja. Ja bikineitä. Ja trampoliinia, joka on maailman paras auringonottopaikka. Vaikka hyvin ruskettuvaa tyyppiä olenkin, ajattelin käyttää Vivisanté-aurinkokapseleita tänä vuonna rusketuksen tehostamiseen ja ihon auringon haitoilta suojaamiseen. Hintaa kahden kuukauden satsilla on suunnilleen 20 e, eli ei mikään hävytön hinta.
Sisäinen luonnon beetakaroteeni yhdessä suojakertoimella varustetun aurinkovoiteen kanssa, suojaa huomattavasti tehokkaammin auringon haittavaikutuksilta kuin voide yksinään.
Karotenoidit erityisesti Luteiini ja Zeaksantiini vähentävät silmien valoherkkyyttä ja suojaavat UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamilta rappeumilta
.
-Vivisantén sivuilta

Ja niinpä kesän innoittamana tein myös elämäni ensimmäisen tilauksen Nelly.comista:

bambibeachbag


Bambi Beach Bag. Love it! Tolla tuun kiikuttamaan monet pyyhkeet, arskat, lehdet ja aurinkorasvat rannalle. Kesä, tule jo!

2 kommenttia:

  1. mäkin haluan tuollaisen rantakassin! :)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä ihana! Ei ollut kalliskaan, joten kannattaa tilata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥