perjantai 29. huhtikuuta 2011

GYM

Salilla tulee rampattua 2-3 kertaa viikossa, ja se ei oo mulle sellanen "eeeeeiiihh salille...."-asia. Se on enemmänkin ehtimiskysymys, mun mielestä ainakin salilla on kivaa! Olen siis aloittanut vasta tämän vuoden alussa (huom. ei ollut uudenvuodenlupaus :D), eli ehkä se turhautuminen ja pakkopullafiilis ehtii tulla vielä. Mun peruskunto on hyvä, koska pelasin jalkapalloa viitisen vuotta just siihen sopivaan aikaan, jolloin luusto(?) ja lihakset(?) kehittyvät. Peruskunto onneksi jäi, ja siitä olen iloinen! On siinä futiksen lopettamisen jälkeen tullut käytyä satunnaisesti Motivuksen ylihintaisilla jumppatunneilla (body pump...never again), mutta siihen se aika pitkälti jääkin. Totta kai kunto huononee vuosi vuodelta jos vaan sohvalla istuu, eli ihan oman hyvinvoinnin vuoksi aloitin taas liikunnan. Mua vaan ahdistaa liikaa ajatus siitä, että juoksen joku 20 metriä bussiin ja meinaan kuolla hengenahdistukseen. Se on vähän ku oma keho pettäis mut.

Ohessa siis vähintäänkin mielenkiintoisia salikuvia, joista en takaa kyllä olevan minkäännäköistä hyötyä kenellekään. :D Näistä ei ehkä oikeasti kannata ottaa mallia.

sali5

1. Juoksumatto n. 20 min./3 km. Näitä salikuvia kuvatessa tajusin, ettei juoksumatolla juoksevasta ihmisestä saa julkaisukelpoista kuvaa. Joten tässä kuva juoksumatosta, tadaa! Eli ensin juoksen alkulämmittelyksi juoksumatolla parikymmentä minuuttia, tossa ajassa ehtii juosta suunnilleen kolme kilometriä.

2. Vatsalihakset x 50-100. Tää ei ole mikään ehdoton järjestys, mutta yleensä hoipertelen juoksumatolta makaamaan tohon vatsalihaspenkille ja kun tokenen, teen yleensä kaksi 50 toiston sarjaa.

3. Takareidet/peppu. Se sellanen "jalan heitto taakse"-laite (:D) on kiva kun voi uskotella itselleen, että nyt peppu kiinteytyy! Toimivuudesta en tiedä, mutta sillä teen yleensä 20 toistoa kummallakin puolella.

sali4

P4260382

4. Käsivarret. Eli napataan ne superraskaat 1 kg:n painot ja pumpataan rautaa oikeen kunnolla. Taaaai sitten huidotaan holtittomasti ympäriinsä noiden painojen kanssa. Yleensä teen 15 toistoa jokaista liikettä, yritän silleen, että kaikki käsien lihasryhmät (ja rintalihakset) pääsisi hommiin. Mitään tietoa mulla ei ole siitä, mitä kuuluisi tehdä, mutta kannattaa kokeilla missä mikäkin liike tuntuu. Tästä olen ehkä jotain tuloksiakin huomannut käsissäni! Musta on ihanaa, jos on naisella kiinteet käsivarret, eikä pullataikinaa. Joskus Cosmossakin sanottiin, että miehet pitää enemmän kauniista käsivarsista kuin kauniista sääristä. ;) (tästä täytyy pyytää vahvistus poikaystävältä)

Tähän voi vaihtelevasti kuulua vielä satunnaisissa laitteissa venkslaamista tai kuntopyörää, mutta tossa se tunti, jonka salilla jaksan olla, aika pitkälti meneekin. Lopuksi yleensä vaan venyttelen ja väännän itseäni joogassa oppimiin asentoihin.

Koska tää postaus oli niin hikinen, laitetaan vielä ihana loppukevennys:

oranssi

Uusia juttuja, paljon oranssia, eli Hawaiian Tropic Tan Enhancer and Conditioner ja Escada Taj Sunset. Turhauduin kesätuoksun etsimiseen ja luovutin; tässä tulos. Onhan toi nyt aika herkku tuoksu. Toi rusketusöljy kiinnosti mua niin paljon, etten voinut jättää sitä kauppaan. Tota siis lisätään auringonoton aikana ja jälkeen, sen pitäisi siis parantaa ihon ruskettumispotentiaalia ja pidentää rusketuksen kestoa. Teho perustuu siis tähän: "Carrot oil boosted with Beta-Carotene." <3

10 kommenttia:

 1. mä kävin ennen samal salil! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä, vähän maailma on pieni :D hihi

  VastaaPoista
 3. Mä kysyin tuosta Cosmon väitteestä kaveripojalta ja sen mielestä toi oli kyl täyttä shaissee. Uskoisin että poikaystäväki on samaa mieltä. :D Onneks näin. :)

  VastaaPoista
 4. Hahah, voi kyllä olla että on aikaa kaukaa haettu tuo juttu ;) mun poikaystävä sanoo: "huonot käsivarret on pahemmat ku huonot sääret." :D

  VastaaPoista
 5. mäki oon käyny tuolla salilla ennen ;) nyt pitäiskin keksii että minne salille meen kun muutan kuukauden päästä takas suomeen! tai jos siis ees raaskin ostaa jotain salijäsenyyttä... toi missä säkin käyt on kyllä aika hyvä koska sen on lähellä jne mutta entä jos muutanki vuoden aikana johonki muualle...? hankalaa!

  ja eiköhän toi cosmon "väite" oo vähän niinkun näitä kuuluisia mielipide-asioita :)eli ei saletisti kaikki miehet noin ajattele, mutta uskon kyllä että JOTKUT ajattelee. erittäin cosmomaista väittää jotain, että kollektiivisesti "miehet ajattelevat näin" hahah.

  VastaaPoista
 6. Toi on kyllä hyvä, mutta siis joo mä pelkään salisitoutumista niin paljon, että ostan aina 10 kertaa kortille :D tulee halvemmaksi ainakin kuin kertamaksut... Hei jee en tienny et muutat takas Suomeen!!! Hyvä juttu :)) Hei ja oikeesti nyt perustat blogin, ois just hyvä!

  Cosmoon on luottaminen....not.

  VastaaPoista
 7. Anteeks mut mistä toi väite Motivuksen ylihintaiset tunnit? :O Sehän on stadin halvin mesta, ja itse asiassa koko Suomen, joka tarjoo ohjattuja tunteja ja ihan jopa less millsiä :)

  VastaaPoista
 8. Aijaa, en siis oo selvillä asioista :D siitä vaan tuo kun itellä ei oo rahaa maksaa niistä tunneista kun ne kuukausikortitkin tulee aika kalliiksi :) niin halvempaa käydä vaan salilla!

  VastaaPoista
 9. Mistä olet löytänyt Helsingistä tota tan enhanceria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa mistähän se oli...? Mun mielestä Stockalta! Vaikka tais kyllä olla Jumbosta, mut siis uskoisin, että Stadistaki löytyy :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥